Olen tykästynyt tänä kesänä kovasti TexMex- ruokiin. Ollaan kavereiden kanssa käyty useasti Amarillossa, Gringos Locoksessa tai Pancho Villassa syömässä. Ompa tullut käytyä kerran yksinkin Amarillossa. ;P

Ulkona syömisen huonona puolena esiintyy kuitenkin, varsinkin opiskelijalle, se hinta. Niinpä olen opetellut tekemään TexMex- ruokia itse.

Harmi vain kun oma poikakaveri ei tällaisesta ruuasta niin välitä. Nyt kuitenkin sattui sellainen viikonloppu, että kun kaveri on reissussa päätin tehdä iltaruuaksi vähän quesadillaa. Alkuperäisen reseptin olen varmaan joskus ottanut Yhteishyvä - lehdestä talteen. Tuosta alta löytyy oma muunnelma reseptistä.

 

Jauheliha quesadilla

2 annosta

2 isoa tortillalättyä

2 dl jauheliha- salsakastiketta (medium) jalopenoilla

2 dl mozarella juustoraastetta

kylkeen creme fraichea ja quacamolea

1317489804_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nam, nam!

Tortillalätty pannulle. 1dl jauhelihasalsajalopeno juttua levitetään toiselle puolelle lättyä ja sitten juustoraastetta päälle. Sitten vain käännetään toinen puoli lätystä siihen päälle. Paahdetaan hetken aikaa miedolla lämmöllä molemmilta puolilta ja se on siinä! Tämän tekemiseen menee reilusti alle 30 min. Sitten tarjoillaan creame fraichen, quacamolen ja raikkaan salaatin kanssa. 

Sitten ei muuta kuin hyvä leffa pyörimään, juomaksi kylmää lonkeroa niin kyllä voittaa ravintolareissun mennen tullen! :)