Istun tällä hetkellä kahviossa, jossa on mukava tunnelma ja edessäni on iso kuppi kahvia. Päätin että tänään vain kirjoitan. Annan tekstin vain tulla, se saa luvan riittää aluksi. Myöhemmin voin sitten keskittyä pilkun viilaamiseen. Puhun nyt siis opinnäytetyöstäni. Aiheeni liittyy liikunta-alaan ja tämän päivän tavoite olisi saada teoria-osio aluilleen.

Taustatutkimusta olen suorittanut jo muutaman viikon ajan. Pääasiassa kotona television tai radion ollessa päällä. Kaikki varmaan ymmärtävät ettei tämä ole ollut kovin tehokasta toimintaa. Siksi yritänkin nyt löytää itselleni tavan tehdä tätä työtä tuottavasti, mutta kuitenkin mielekkäästi. 

Kirjasto olisi ihanteellinen paikka kirjoittaa, mutta täällä missä minä asun on niin pieni ja ahdas kirjasto, että kovin mielelläni en sinne mene. En toki vielä ole kokeillut kirjoittaa siellä. Ehkä huomenna.

Rannalla tai terassilla aurinkoisena päivänä ei pysty koneella kirjoittamaan, koska aurinko heijastaa näyttöön niin pahasti, ja sateisena päivänä siinä ei olisi mitään järkeä. Olisiko kenelläkään mitään vinkkejä kirjoituspaikoista? Missä sinä tekisit mieluiten kirjoitustöitä?