Sain vuosia sitten lahjaksi kirjan nimeltään Huominen. Kirja esittää kannustuksen sanoja ja eläinten elämäniloa kuvin ja sanoin.Kirjan kannessa seisoo pieni pingviini yksin aukealla paikalla, tähyillen ympärilleen. Ehkäpä tähyillen tai etsien juuri huomistaTakakannessa pingviini kävelee pois päin katsojasta - kohti tulevaa, uutta ja tuntematonta. Rohkea pikku kaveri! 

 

1307897157_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Huominen


On totta, että päästäkseen eteenpäin elämässä, tulee ajatella tulevaisuutta, huomista, pitkälläkin tähtäimellä. Täytyy tavoitella haluamiaan asioita, unelmiaan. Ottaa rohkeasti askeleita kohti tavoitteitaan. Mutta entäs tämä hetki? Minkälainen rooli sillä on tässä unelmien tavoittelussa?

Ehtiikö tätä hetkeä kokea pohjamutiaan myöten, jos ajatukset ovat suurimman osan ajasta tulevassa? 

Tulevaisuudesta on ihanaa haaveilla. Täytyy kuitenkin todeta, että ei se huominen ole koskaan tullut vastaan sellaisena kuin sen mielessään oli ajatellut. Se on aina osannut yllättää - ja yleensä vieläpä positiivisella tavalla! Vaikka joskus vähän ikävämmäläkin, niin aina siitä on kuitenkin jollain ihmeellisellä tavalla selvitty eli kaikki on loppujen lopuksi kääntynyt kuitenkin  parhain päin. Ja elämää on jatkettu entistä vahvempana ihmisenä.

Tässä muutamia otteita kirjasta Huominen:

"Tee jotain sellaista, mitä et ikinä kuvitellut tekeväsi - elä tätä hetkeä."

"Kulje omaa tietäsi, mihin se sitten johtaakin, askel kerrallaan."

"Ole avoin uudelle ja etsi asioita joista innostut."

"Nauti kaikessa rauhassa näköalasta."

Loppujen lopuksi tärkeimpiä hetkiä ovat "ne kerrat kun sait halailla toista ihmistä, kun ihmettelit kirkasta tähtitaivasta, kun teit enkeleitä vastasataneeseen lumeen, kun nappasit kielelläsi kesäisen sateen ensi pisarat... kun tärkeä ihminen kuiskasi korvaasi: >>Rakastan sinua.>>"

"Ei siis tuhlata nykyhetkeä murehtimalla tulevaa. Se tulee kyllä ajallaan. Pidetään pää pystyssä, laitetaan tukevat kävelykengät jalkaan ja seurataan sydäntä vaikka maailman ääriin. Sillä jokainen päivä on arvokas lahja."

Joten nautitaan tästä päivästä, koska se on avain huomiseen.